Lieve mannen van dating sites.

(Geschreven op 16 december 2018)

Ik heb toch een paar vraagjes aan jullie. Want sinds ik op de dating sites sta (badoo en tinder) vallen me toch een paar dingen op.

Laat ik beginnen met de openingszinnen. “hey lekker ding, knappertje, mooierd, leukerd”, is niet echt origineel.

Deze zinnen worden eigenlijk altijd gevolgd door “wat heb jij een spannende ogen, jij bent vast heel ondeugend”. En dat wordt dan vaak weer gevolgd door een paar woorden waardoor het gesprek gelijk al een sex chat wordt. Jullie weten dat daar speciale websites voor zijn hé. En ja ik weet het, daar moet je voor betalen dus dit is een stuk goedkoper. Maar toch.

En zouden jullie misschien willen stoppen met het ongevraagd dickpics te sturen en dan terloops te vertellen hoe groot je l*l is? Als ik dat wil weten en zien dan vraag ik er wel om.

Ook mogen jullie wel stoppen met vragen om meer foto’s van mij. Als ik had gewild dat je meer foto’s van mij zou zien zou ik ze er wel bij gezet hebben.

Doe ook maar niet meer vragen of ik kaal ben en een natte poes heb. Want de eerste vraag gaat je geen donder aan en een natte poes krijg ik niet van dat platte sex geneuzel of van een foto. Wel zal ik je dan vragen of je het wil zien en je een foto sturen van een naakte kater. Zo ben ik dan ook wel weer.

Tevens zou ik het op prijs stellen als je gewoon vanaf het begin eerlijk bent en zegt dat je een vriendin hebt. Daar zit ik namelijk helemaal niet op te wachten en mijn hart gaat dan ook uit naar haar. Naar de vrouw die niet weet dat haar partner achter haar rug om op dating sites zit.

Graag zou ik ook gewoon foto’s van jullie zelf zien in plaats van foto’s die van het internet afgehaald zijn. Ik weet namelijk heel goed hoe Charlie Hunnam en Rob Lowe eruit zien en dat ben jij dus niet. Net als andere leuke stockfoto’s. Grappig om naar te kijken hoor maar het roept maar 1 vraag op..

Hoe lelijk ben je in het echt?

En waarom is het, dat jullie met je parkiet, konijn, of cavia op de foto staan? Is dat om aan te tonen hoe lief jullie zijn? Hoe aaibaar? Knuffelbaar?

Of de foto’s met jullie gevangen vissen?? Waarom zou je daar mee op een dating site gaan staan? Echt aantrekkleijk is het niet als zo’n glibberig ding vast hebt.
Of met de “snelle” auto’s…. Halverwege de gesprekken komt al vrij snel naar buiten dat het helemaal niet jullie auto’s zijn dus waarom???
Of met je blokjes buik.. Met alleen een handdoek om, gemaakt in je badkamer. Leuk voor het oog maar ik zie liever je kop.
En dan in de sportschoolfoto’s, gewichten in de handen, de spierballen op spanning en jullie buik in getrokken?

Oja, was ik bijna de zonnebril foto’s vergeten. Bijna alle mannen hebben een zonnebril op. Why??? Zien je ogen er niet uit? Heb je spleetogen? Helemaal geen ogen?? Vertel het me.. Want ik ben heel nieuwsgierig.
Oh en lieve mannen… Duck face??? Dat was bij vrouwen al helemaal niets dus bij jullie ook niet. Doe dus maar niet.

En ja, ik kan mezelf van de sites afgooien, dat klopt. Maar zo heel soms heb je wel een leuk gesrek, en de rest… Dat is gewoon een leuk tijdverdrijf.

15.776 antwoorden naar “Lieve mannen van dating sites.”