Lieve mannen van dating sites.

(Geschreven op 16 december 2018)

Ik heb toch een paar vraagjes aan jullie. Want sinds ik op de dating sites sta (badoo en tinder) vallen me toch een paar dingen op.

Laat ik beginnen met de openingszinnen. “hey lekker ding, knappertje, mooierd, leukerd”, is niet echt origineel.

Deze zinnen worden eigenlijk altijd gevolgd door “wat heb jij een spannende ogen, jij bent vast heel ondeugend”. En dat wordt dan vaak weer gevolgd door een paar woorden waardoor het gesprek gelijk al een sex chat wordt. Jullie weten dat daar speciale websites voor zijn hé. En ja ik weet het, daar moet je voor betalen dus dit is een stuk goedkoper. Maar toch.

En zouden jullie misschien willen stoppen met het ongevraagd dickpics te sturen en dan terloops te vertellen hoe groot je l*l is? Als ik dat wil weten en zien dan vraag ik er wel om.

Ook mogen jullie wel stoppen met vragen om meer foto’s van mij. Als ik had gewild dat je meer foto’s van mij zou zien zou ik ze er wel bij gezet hebben.

Doe ook maar niet meer vragen of ik kaal ben en een natte poes heb. Want de eerste vraag gaat je geen donder aan en een natte poes krijg ik niet van dat platte sex geneuzel of van een foto. Wel zal ik je dan vragen of je het wil zien en je een foto sturen van een naakte kater. Zo ben ik dan ook wel weer.

Tevens zou ik het op prijs stellen als je gewoon vanaf het begin eerlijk bent en zegt dat je een vriendin hebt. Daar zit ik namelijk helemaal niet op te wachten en mijn hart gaat dan ook uit naar haar. Naar de vrouw die niet weet dat haar partner achter haar rug om op dating sites zit.

Graag zou ik ook gewoon foto’s van jullie zelf zien in plaats van foto’s die van het internet afgehaald zijn. Ik weet namelijk heel goed hoe Charlie Hunnam en Rob Lowe eruit zien en dat ben jij dus niet. Net als andere leuke stockfoto’s. Grappig om naar te kijken hoor maar het roept maar 1 vraag op..

Hoe lelijk ben je in het echt?

En waarom is het, dat jullie met je parkiet, konijn, of cavia op de foto staan? Is dat om aan te tonen hoe lief jullie zijn? Hoe aaibaar? Knuffelbaar?

Of de foto’s met jullie gevangen vissen?? Waarom zou je daar mee op een dating site gaan staan? Echt aantrekkleijk is het niet als zo’n glibberig ding vast hebt.
Of met de “snelle” auto’s…. Halverwege de gesprekken komt al vrij snel naar buiten dat het helemaal niet jullie auto’s zijn dus waarom???
Of met je blokjes buik.. Met alleen een handdoek om, gemaakt in je badkamer. Leuk voor het oog maar ik zie liever je kop.
En dan in de sportschoolfoto’s, gewichten in de handen, de spierballen op spanning en jullie buik in getrokken?

Oja, was ik bijna de zonnebril foto’s vergeten. Bijna alle mannen hebben een zonnebril op. Why??? Zien je ogen er niet uit? Heb je spleetogen? Helemaal geen ogen?? Vertel het me.. Want ik ben heel nieuwsgierig.
Oh en lieve mannen… Duck face??? Dat was bij vrouwen al helemaal niets dus bij jullie ook niet. Doe dus maar niet.

En ja, ik kan mezelf van de sites afgooien, dat klopt. Maar zo heel soms heb je wel een leuk gesrek, en de rest… Dat is gewoon een leuk tijdverdrijf.

Hier zit ik dan

(Geschreven op 4 januari 2018, net weer vrijgezel na een relatie van 14,5 jaar)

Hier zit ik dan. In mijn nieuwe huisje. Aan mijn achterkamer tafel. Me kut voelend. Teveel emoties, teveel gevoelens, teveel vragen. Gevoelsmatig was ik er net weer nadat ik in November 2016 te horen had gekregen dat ik het voorstadium van vulvakanker heb. Dat heeft bijna een jaar geduurd voordat ik dat een plek heb gegeven. Met hulp van een psycholoog en medicijnen is het uiteindelijk redelijk gelukt. Ik had mijn emoties weer onder controle. Was er niet meer zoveel mee bezig. En ik had het gevoel dat alles weer goed ging. Dat ik weer bovenop de berg stond in plaats van onder in het dal. En nu? Nu zit ik verdomme weer in dat dal. En dit keer omdat mijn relatie over is. Iets wat ik dus nooit verwacht had. Ik dacht dat wij, nu we waren gaan samenwonen, een forever couple waren geworden. Maar god wat kan je het mis hebben. Wat kunnen er een dingen gebeuren die je absoluut niet verwacht had van iemand. En wat kan dat godsgruwelijk pijn doen. En ondanks dat het niet mijn keus was, was het uiteindelijk wel mijn beslissing. En ik vond het eng. En ik vind het nog steeds eng.

En ik weet even niet hoe verder te gaan. Natuurlijk zet ik mijn lachende masker op naar de buitenwereld. Natuurlijk kom ik over als die sterke vrouw. Want dat mechanisme heb ik mijn hele leven al in mij gehad.  Maar diep van binnen voel ik me niet zo. Diep van binnen wil ik alleen maar op bed kruipen met de dekens strak om me heen getrokken. Ik heb geen zin om te eten. Geen zin om weg te gaan. Als er visite is en het gezellig is valt het allemaal nog wel mee. Maar iedereen gaat op een gegeven moment weer naar huis en op dat moment klapt het er alleen maar harder in. Dan wordt ik verdrietig en komen de tranen, de teleurstelling en mijn boosheid weer in alle hevigheid om de hoek kijken.

En natuurlijk heb ik familie/vrienden om me heen, die op me letten, die voor me zorgen en die aan me denken. Maar ook zij gaan weer naar huis. En ik weet het wel. Het is allemaal gewenning. Wennen aan de nieuwe situatie. Maar dat is niet zo makkelijk. Ik kan me weg niet vinden op het moment. Ik weet niet welke kant ik op moet. Ja de juiste kant, maar welke kant is dat.

En aan de andere kant ben ik ook trots. Trots dat ik de beslissing genomen heb. Trots dat ik niet ik niet in een relatie ben gebleven waar er achteraf maar 1 wou vechten. Trots op mijn huisje. Trots dat ik met 83 cent op mijn spaarrekening ben weggegaan en dat het me toch gelukt is. Trots dat ik doorgezet heb. Met hulp van mijn familie/vrienden ben ik verhuisd, ben ik financieel ondersteund. En ja ik moet het terug betalen. En dat wil ik ook. Want in de 10 jaar dat ik alleen was met Robbin heb ik nooit geen schulden gehad en die wil ik nu ook niet.

Ik moet me richten op mijn toekomst. Wat dat ook mag brengen. Maar nu lukt het me nog niet. En dat is niet erg. Het komt vanzelf. Het heeft tijd nodig en dat weet ik. En ach ik weet ook van mezelf dat ik er uiteindelijk alleen maar sterker uit kom. Zoals ik uit iedere situatie sterker ben gekomen. Want dat is mijn kracht! Ik kan nog zo diep zitten, verbitterd wordt ik niet. En mijn boosheid en teleurstelling zakken ook vanzelf weg. Ik ga alleen niemand meer de hand boven het hoofd houden. dat vertik ik wel.

En ik ga meer kieskeuriger worden. Meer bewust van wat ik wel of niet wil. Wat ik de moeite waard vind of niet. En ik zal nooit meer mijn onderbuikgevoel weg wuiven. Ik zal er alleen maar meer naar gaan luisteren. Want dat is de afgelopen periode wel weer duidelijk geworden. Mijn onderbuik gevoel zat goed. Heel goed. En dat is goed. Dat is mijn kracht altijd geweest en ergens in de afgelopen 6 jaar ben ik dat kwijtgeraakt. Maar nu is het terug en dat is mijn kracht. Mijn innerlijke kracht! Mijn ding waar ik volledig op kan vertrouwen. Altijd!

Slettenbakken en macho’s

(Geschreven op 18 mei 2011)

Als een man ieder weekend met een andere vrouw in bed ligt hij een macho. Zou een vrouw ieder weekend met een andere man in bed liggen dan is ze een slettebak. Als een man aan zijn vrienden vertelt dat hij een getrouwde vrouw geneukt heeft zullen zijn vrienden hem op zijn schouder slaan en zeggen dat ie goed bezig is. Maar zou een vrouw met een getrouwde man hebben geneukt zouden ze haar afkeurend aankijken. Als een man van rond de 50 een meid van 18 aan de haak slaat, dan is ie helemaal top en doet ie het goed. Zou een vrouw een vent van 18 aan de haak slaan is het opeens omdat zij zich zo nodig jong wil voelen. Als een man een flinke boer laat schieten zijn vrienden in de lach en als er dan ook nog een dikke scheet achteraan komt begint het hele groepje te joelen. Zou een vrouw een boer of een scheet laten dan is ze een ordinair wijf. Als een man zichzelf steeds in zijn kruis grijpt dan is dat mannelijk. Zou een vrouw zichzelf steeds in het kruis grijpen dan heeft ze platjes. Als een man de bovenste knoopjes van zijn bloes open heeft is dat stoer. Zou een vrouw de bovenste knoopjes van haar bloes open hebben dan is ze aan het uitdagen. Als een man geil kan dansen op de dansvloer dan kan hij echt dansen en kijken zijn vrienden hem bewonderd aan. Zou een vrouw geil dansen op de dansvloer dan wil ze geneukt worden. Is een man straal bezopen is er niets aan de hand. Zou een vrouw straal bezopen zijn dan kent ze haar grenzen niet.

Wat klopt er hier niet?? Het gedrag van mannen wordt goed gekeurd en geprezen maar als wij vrouwen hetzelfde gedrag vertonen is het hek van de dam. En dat is toch raar. Ook wij willen wel eens domweg boeren en scheten laten. Ook wij willen weleens lekker doorzuipen totdat we kruipend naar huis gaan. Ook wij willen wel wakker worden naast een lekker strak 18 jarig lichaam met een megaconditie.

Maar het grappigste is nog wel dat de meeste mannen denken dat wij vrouwen niet zo zijn en dat de meeste vrouwen nu denken: what the hell het grootste gedeelte van wat hier boven beschreven staat doe ik al!!!!